Despre blogul meu


Reclame
 • Trackback are closed
 • Comentarii (1)
 1. Luati-va si voi un spatiu personal virtual.

  Intr-o zi ma gandeam, ce bine ar fi sa am un spatiu virtual al meu unde sa imi pot salva mereu anumite linkuri de la anumite programe, anumite adrese ale unor pagini de internet ce mi se par interesante , anumite forumuri unde poti sa afli anumite informatii si de asemenea anumite linkuri catre jocuri online.

  Astfel am ajuns la simpla concluzie ca am nevoie de un spatiu al meu unde sa pot sa imi stochez informatia si sa nu se piarda. Am cautat pe internet sa imi iau domeniu, era mult prea mare, anumite domenii contineau si forumuri si erau foarte extravagante, vroiam ceva simplu si usor de ingrijit si pana la urma am gasit cateva informatii despre bloguri de asemenea si un link catre blogurile WordPress.

  Am facut o mica cerere la ei pe site ca sa primesc un spatiu personal pe internet si l-am primit in mai putin de un minut. Activarea domeniului se face cu Mailul. Foarte simplu si foarte bun.

  Acum am unde sa imi pastrez informatiile fara sa am vreo grija ca le voi pierde. De asemenea oricine intra pe blogul meu poate sa le citeasca, doar cele ce nu sunt private desigur 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: